Specialist in themafeesten
U bevindt zich hier: Hoofdpagina > Themafeesten


Themafeesten

Interesse of vragen?
Bel: 0499 - 375 537
of stuur een e-mail

Themafeesten

Wij verzorgen voor particulieren en bedrijven de leukste themafeesten. Alle themafeesten die door ons worden georganiseerd zijn zeer volledig en tot in de detail verzorgd. Zo zorgt ons personeel voor de ontvangst, leveren wij de decoratie en feestmaterialen en zorgen wij voor de leukste artiesten en entertainment. Om de juiste sfeer neer te zetten kan de catering compleet worden aangepast op het thema van het feest. De buffetten, walking dinner, diner, barbeque en high tea worden helemaal gecreeërd in de sfeer van het themafeest.

Wij verzorgen al themafeesten vanaf € 37,50 p.p. >>>meer info

Entertainment op onze themafeesten

De animatie en artiesten geven het themafeest de juiste sfeer en zij zorgen ervoor dat u helemaal in de wereld van het themafeest komt. U kunt op en top genieten en u en uw gasten worden van alle gemakken voorzien. Themafeesten zijn ook een leuk alternatief voor personeelsfeesten.

Themafeest op locatie

De themafeesten kunnen bij u op locatie worden gehouden of wij kiezen zelf de juiste locatie. Bij de laatste keuze is het vaak mogelijk om de sfeer beter neer te zetten omdat deze locaties vaak zijn voorzien van de juiste benodigdheden die nodig zijn voor een themafeest.

Referenties van onze themafeesten

- Transport bedrijf in Zaltbommel, een themafeest ter ere van het 100-jarig bestaanpersoneelsfeest
- Bouwbedrijf Haaften, themafeesten bij jubileum
- Stichting in Culemborg, themafeest met personeelsontbijt voor 75 personen
- Henk Vlot transport, personeelsfeest in Haaften

Themafeesten informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze themafeesten. Neem dan even contact met ons op.